Voor een groot of klein bouwbedrijf kiezen?

Gaan bouwen, droom of nachtmerrie?

Het zet sommige kandidaat-bouwers aan het denken. En niet onterecht. Wij kiezen daarom voor een vlotte, duidelijke en transparante communicatie tussen alle betrokken partijen. Vanaf het eerste contact tot nog lang na de oplevering. Onze offerte is volledig op uw maat gemaakt én all-inclusive. We geven ook de kost van eventuele meerwerken aan, zodat u zelf precies kan inschatten wat een extra idee u zal gaan kosten. Dat vermijdt onaangename financiële verrassingen achteraf.

Gaan bouwen, droom of nachtmerrie?
Hoe verloopt het project?

Wat na de oplevering van het project?

Onze rol in het bouwproces eindigt niet met het voltooien van de afgesproken werken. Na de oplevering kan u nog steeds bij ons terecht voor tips en adviezen, of het uitwerken van ideeën die bij u pas vorm kregen tijdens het uitvoeren van onze opdracht. Wij zijn er voor u tijdens de werken, maar ook nog daarna.

Wat na de oplevering van het project?
En het gebruik van innoverende technieken?

Is het sop de kool waard?

Of nog, weerspiegelt onze prijs de afgeleverde kwaliteit? We vermoeden van wel, af te meten aan de hoge klantentevredenheid, die we scoren in het klanttevredenheidsonderzoek van QUALIBOUW. Samen met onze klanten zijn we erg fier op de gerealiseerde projecten. Dat verklaart waarom onze klanten frequent familie, vrienden en kennissen naar ons doorverwijzen.

Is het sop de kool waard?